Protectia datelor pacientilor

Protectia datelor pacientilor

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, CMI DR ALINA GHEORGHIU are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra, ori o alta persoana.

Datele colectate sunt necesare pentru a va acorda servicii stomatologice la un nivel inalt de profesionalism, conform cu situatia sanatatii orale a fiecarui pacient.

Refuzul dvs de a furniza aceste date determina imposibilitatea acordarii acestor servicii.

Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre CMI DR ALINA GHEORGHIU si nu sunt comunicate altor destinatari.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.
Datele dumneavoastra nu vor fi transferate în strainatate.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.

·       Toate informaţiile privind starea pacientului, rezultatele investigaţiilor, diagnosticul, prognosticul, tratamentul, datele personale sunt confidenţiale chiar şi după terminarea tratamentelor sau finaliarea colaborarii cu CMI DR ALINA GHEORGHIU.

·       Informaţiile cu caracter confidenţial pot fi furnizate numai în cazul în care pacientul îşi dă consimţământul explicit sau dacă legea o cere în mod expres.

·       În cazul în care informaţiile sunt necesare altor furnizori de servicii medicale acreditaţi, implicaţi în tratamentul pacientului, acordarea consimţământului nu mai este obligatorie.

 

Copyrights © 2014: Dental Science
Designed & Developed By: Direct SEO