Despre noi

Dental Science - Clinica Dentara

Dental Science – Clinica Stomatologica Full Service, pune la dispozitia pacientilor servicii de: ortodontie, implantologie, parodontologie, protetica, estetica dentara, odontoterapie, endodontie si pedodontie.
Clinica este situata in Bucuresti, sector 6, zona Piata Gorjului si opereaza la cele mai inalte standarde calitative, avand dotari de top.
Stardardele de sterilizare si igienizare sunt cele mai inalte din domeniu.
Echipa medicala este alcatuita din medici formati la cele mai prestigioase institutii de profil din tara si care participa in mod frecvent la cursuri, seminarii si congrese de perfectionare.
Doctor Alina Stoianof Gheorghiu

 

Mai multe despre Clinica

Medicii DentalScience au tratat pana in prezent peste 5000 de pacienti, efectuand interventii diverse, de la  profilaxie, obturatii, pana la lucrari complexe de implantologie, protetica si ortodontie.

Am deschis in 2009 Centrul de Excelenta in Ortodontie al Clinicii, unde avem o rata de succes foarte buna pentru tratamentele ortodontice. Pacientii nostri purtatori de aparat dentar au beneficiat astfel de tratamente eficiente si care au remediat in totalitate problemele de sanatate dentara.

Suntem foarte concentrati pe dezvoltarea tratamentelor bolii parodontale, numita popular parodontoza, si rezultate clinice excelente au fost atinse.

 

Copyrights © 2014: Dental Science
Designed & Developed By: Direct SEO