Dr. Alina Gheorghiu

Cu o experiență bogată, de aproape 20 de ani în domeniul stomatologiei și ortodonției, Dr. Alina Gheorghiu a înființat clinica „Dental Science” în anul 2009, cu dorința de a oferi servicii stomatologice inovatoare, bazate pe cele mai noi metode de tratament, având scopul de a reda zâmbetul pe chipul fiecărui pacient.

alina gheorghiu stomatolog dental science
Dintotdeauna mi-a plăcut să pictez si să citesc, încât mai târziu am îmbinat pasiunea mea pentru forme și culori cu știința, realizând zâmbete perfecte, ca „de revistă”. Sunt fericită când îmi văd pacienții la finalul drumului nostru împreună zâmbind deschis, din toată inima, fără rețineri, iar acest lucru îmi demonstrează că tot efortul de până atunci, toate nopțile nedormite înainte de examene, toate cursurile, au meritat din plin! Încrederea pe care ți-o dă un zâmbet sănătos și frumos se transmite celor din jur, mai ales că „prima impresie” este foarte importantă!

Sper din tot sufletul că am reușit să schimb în bine viețile pacienților mei și să îi fac puțin mai fericiți!

Valorile care mă ghidează

  • Consider că oricât de sus ai ajunge profesional, trebuie să îți păstrezi modestia și empatia pentru cei din jur.
  • Întotdeauna avem de învățat, fie că o facem de la profesori, de la membrii familiei sau de la pacienții noștri.
  • Scopul final este de a găsi un echilibru care să îți permită să evoluezi constant.

    semnatura alina gheorghiu

De ce am ales stomatologia?

  • Am ales această meserie pentru că reflectă foarte bine latura mea creativă.
  • Când zâmbești cu încredere, știi că poți face orice, iar cei din jur te percep ca pe o persoană sigură pe tine, deschisă, optimistă.
  • Îmi place interacțiunea cu pacienții mei, sunt ca o a doua familie pentru mine și consider că latura umană a unui medic este definitorie, pe lângă calitățile profesionale.

Cursuri susținute de Dr. Alina Gheorghiu

Atunci când am deschis colaborarea cu echipa de la Optimutil pentru cursurile de ortodonție, am încercat să le sintetizez medicilor la început de drum câteva noțiuni de bază despre ortodonție, pe care mi-ar fi plăcut să le primesc mai clar acum aproape 20 de ani.

Am vrut să îi ajut să pornească mai încrezători pe acest drum complicat, dar foarte plin de satisfacții, în care, schimbând fizionomia și zâmbetul pacienților noștri, ne aducem aportul asupra calității vieții acestora. Mi-a plăcut să îi văd atât de implicați, de interesați, am râs împreună, am glumit, am vorbit despre orice legat de ortodonție, dar și de stomatologie în general, despre pasiunile noastre, despre familii și despre experiențele care ne-au marcat.

Întotdeauna va fi o plăcere să văd la tinerii medici dorința de a se perfecționa și de a face lucrurile cât mai bine posibil pentru pacienții lor și pentru aceasta le mulțumesc!