1. Home
  2. Clinica
  3. Echipamente clinică

Echipamente clinică

Laser dentar Biolase Epic X - este un dispozitiv de avangarda in stomatologie, folosit la chirurgia tesuturilor moi, in parodontologie, terapia durerii si albire. Utilizarea laserului se traduce printr-un confort sporit al pacientului, leziuni mai putine aduse tesuturilor din jur, reducerea sangerarii si vindecare mai rapida.

Laser dentar Biolase Epic X

Microscop dentar Zumax și endomotor VDW GOLD , cu apex locator incorporat. Statistic, cei mai multi dinti se pierdeau din cauza tratamentelor de canal incomplete sau incorecte. Noile metode de abordare a tratamentului endodontic se traduc prin rezultate rapide si durabile, predictibile si cu o scadere majora a ratei de esec.

Microscop dentar Zumax* endomotor VDW GOLD

Lampă de albire BEYOND II ULTRA - o lampa de ultima generatie pentru albirea dentara profesionala, sigura si eficienta, produsa exclusiv in USA, asigurand cele mai inalte standarde de calitate, utiilizata de peste 40.000 de medici din intreaga lume. Intensitatea se poate regla, in functie de sensibilitatea pacientului, albirea completa se face in doar 30 de minute, dintii se albesc cu pana la 8 nuante, iar rezultatele se mentin minim 2 ani.

Lampă de albire BEYOND II ULTRA

Cameră intraorală - asigura o metoda moderna de a vizualiza impreuna cu pacientul intreaga cavitate orala, in timp real, astfel incat pacientul sa inteleaga mai bine starea sa dentara, problemele si planul de tratament.

Cameră intraorală

Autoclav Castellini Linia Futura - conceput pentru a garanta o sterilizare eficienta, la cele mai inalte standarde, dotat cu Digital Virtual Assistant, primul sistem de control si trasabilitate bazat pe cloud. Aceasta inseamna ca, odata salvate, datele legate de sterilizare sunt disponibile pentru utilizatori pe o pagina web dedicata.

Autoclav Castellini Linia Futura