1. Home
  2. Servicii
  3. Endodonție

Endodonție

Această ramură a medicinei dentare este foarte complexă întrucât intervențiile pe canalele radiculare sunt extrem de dificile și laborioase. S-a demonstrat că pierderea celor mai mulți dinți se datorează tratamentelor endodontice incorecte și incomplete. Acești dinți dezvoltau în timp infecții care îi făceau irecuperabili.

Endodonția modernă folosește magnificația oferită de microscopul dentar, care face ca tratamentele de canal sa fie mult mai precis realizate, iar contaminarea bacteriană a canalelor redusa la minim.

Prin intermediul microscopului dentar a fost posibilă tratarea unor infecții cronice care, altădată, duceau la extracția dinților. De asemenea, se pot face retratamente complexe și îndepartarea corpilor străini de pe canalele tratate anterior prin metode clasice.

Cheia succesului unui tratament endodontic este alcătuită din mai multe componente pe care le punem la dispoziția pacienților noștri: experiența medicilor DentalScience, aparatura medicală de ultima generatie și nu în ultimul rand devotamentul nostru pentru tratamente reușite.